7 april: jubileumfeest voor (oud-) vrijwilligers

24 maart 2019

In 2009 werd Museum de Kantfabriek geopend voor publiek. Dat betekent dat we inmiddels 10 jaar bestaan. In die tijd hebben we veel bereikt; ons museum heeft écht een naam opgebouwd in de textielwereld en mocht vorig jaar zelfs 11.500 bezoekers ontvangen. Dit alles is alleen mogelijk door de tomeloze inzet van onze (oud-) vrijwilligers.

Op zondag 7 april heffen wij graag het glas met alle (oud-) vrijwilligers om het 10-jarig bestaan te vieren. Het is een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te ontmoeten en bij te praten. Daarnaast hebben we een leuk en luchtig programma voor u samengesteld, met medewerking van presentator Rob van Lieshout. We kijken terug op 10 jaar Museum de Kantfabriek, maar geven u ook een doorkijkje naar de toekomst.

Datum: Zondag 7 april
Aanvang programma: 14.00 uur
Einde: 17.00 uur
Locatie: Museum de Kantfabriek

Aanmelden
Voor een goede organisatie vragen wij u zich uiterlijk 29 maart aan te melden via de site.

Parkeren
We verwachten grote drukte die dag. Daarom is het advies om zoveel mogelijk te carpoolen.

Fijn als u erbij bent. We kijken er naar uit!