Cursusmarkt en tweedehands boeken-en textielmarkt 27 augustus 2017

8 augustus 2017

Op zondag 27 augustus 2017 vinden de cursusmarkt, de tweedehands boekenmarkt en de textielmarkt plaats.

Vanaf 11:00 uur tot 16:00 uur bent u van harte welkom in Museum de Kantfabriek. De toegang is gratis. Wilt u het museum bezoeken, dan geldt daarvoor het normale tarief.

De cursusmarkt vindt u op de eerste etage, hier krijgt u informatie over de cursussen en workshops van het najaar van 2017 en het voorjaar 2018.
De tweedehands boekenmarkt wordt gehouden in de bibliotheek. Het aanbod bestaat uit tweedehands textielhandwerkboeken en boeken over onze streekgeschiedenis.
Op de textielmarkt  op het plein voor ons cursusgebouw “Atelier” (Americaanseweg 14) vindt u garens, stoffen, gereedschappen, kant en alles wat u zich maar kunt voorstellen in de hobbykamer van een handwerkster. Ook vindt u hier tweedehands textieltijdschriften.