Home Nieuws Activiteiten rondom expositie ‘Langs Geborduurde Wegen’

Activiteiten rondom expositie 'Langs Geborduurde Wegen'

Ien Rappoldt komt naar Museum de Kantfabriek; niet alleen voor haar expositie maar ook voor workshops en een lezing. Hoe leuk is het om les van haar te krijgen!

WORKSHOPS

Ien: "Een workshop volgen is een ontmoeting met een andere cultuur. U ontdekt dan zelf wat een enorme kennis de vrouwen in Guizhou hebben. Leren is in China nadoen en zo heb ik het daar ook geleerd. Dat wil ik graag met u delen. Bij alle borduurworkshops hoort een individueel pakket met de originele materialen uit China."

U kunt deelnemen aan de volgende workshops, waarvoor u zich kunt aanmelden via de betreffende link:

Tin borduren

Garenboekje maken

LEZING

Ien Rappoldt geeft een lezing over de totstandkoming van de expositie 'Langs Geborduurde Wegen'. Zij vertelt over haar reizen langs de volken van Zuid-west China. Dit is de kans om haar persoonlijk vragen te stellen!

Zaterdag 30 mei van 13.30 - 15.00 uur
Entree: € 3,00 incl. koffie/thee

Aanmelden? Stuur dan een mailtje naar info@museumdekantfabriek.nl
VOL = VOL

Berichten tips

Textiel Festival Leiden uitgesteld

Textiel Festival Leiden 2020 is uitgesteld tot 12 t/m 15 mei 2021. Lees hier het persbericht.

Lost connections in Dagblad de Limburger

Angela Janssens van Dagblad de Limburger bracht een bezoek aan ons museum. Ze bracht verslag uit van de dag dat er hard gewerkt werd aan...

Textiel Festival Leiden: 13 t/m 16 mei 2020

Boek nu alvast uw tickets voor het Textiel Festival Leiden.