Fine Art Photography van Gemmy Woud-Binnendijk in Museum de Kantfabriek in Horst

1 december 2017

Gemmy Woud-Binnendijk kwam in maart 2016 in Museum de Kantfabriek op zoek naar mooi kant. Zij was net gestart met portretfotografie en zocht bijzondere attributen om haar modellen te kleuren. In de afgelopen anderhalf jaar later heeft zij een flitsende carrière gemaakt met shoots in de USA, Rome en Zuid-Afrika en met artikelen in magazines Vogue en ZOOM. Museum de Kantfabriek toont 30 foto’s en laat je kennismaken met haar fascinerend beeldend vermogen.

Fine art Photography van Gemmy Woud-Binnendijk loopt van 17 december 2017 t/m 22 april 2018 in Museum de Kantfabriek aan de Americaanseweg 8 in Horst.

De expositie is kleurrijk en inspirerend voor iedereen die van modelleren en fotograferen houdt.

Museum de Kantfabriek laat de geschiedenis van textielnijverheid en industrie in de regio Horst zien. Ze organiseert wisselexposities, workshops en andere activiteiten op het gebied van textielkunst en handwerken.

Meer informatie in deze link

“Not the silk grouse 2016”