Skip to content
Home Projecten Workshops Japans borduren

Kleine kennismaking met Japans borduren


Deze workshop is een mooie gelegenheid om kennis te maken met het Japans borduren. U werkt met getwiste zijden draden en metaaldraden op een zijden stof. Er wordt een bloemetje van de kersenbloesem geborduurd en tot een broche verwerkt. 

Er is een materiaalpakketje voor u samengesteld. Verder maakt u tijdens de workshop gebruik van een raam waarop de stof al voor u is opgespannen.

Docente Jessica de Boer - van Brouwershaven is nationaal en international bekend om haar kennis en kunde op het gebied van Japans borduren.

www.cosycorners.eu

Docent

Jessica de Boer - van Brouwershaven

Inhoud

Een kleine kennismaking met Japans borduren

Workshopduur

1 dag

Datum

zondag 16 februari 2020

Tijdstip

10.00 - 16.00 uur

Kosten

€ 75,00 incl. koffie/thee en lunch, excl. materialen. 

Materiaalkosten

Zelf meenemen

Materialenpakketje à € 22,50 contant afrekenen aan de docent.

Borduurschaartje

Aanmelden

Bekijk ook deze workshops

Workshops op maat

Workshops op maat Zussendag, vriendinnen-uitje, familie-uitje of personeelsuitstapje? Museum de Kantfabriek heeft alles in huis voor een leuke dag, afgestemd op uw wensen. Denk aan:Vilten,…

Momenten van herinnering

Momenten van herinnering Samen herinneringen maken van kleding en andere persoonlijke spullen van overleden dierbaren, onder inspirerende begeleiding van een coupeuse en een creatief therapeute….

Hoeden maken

Hoeden maken In de eerste les van deze cursus maakt u kennis met de verschillende materialen en gaat u zelf aan de slag met het…