Groepen

Voor een bezoek aan het museum met een groep (van minimaal 15 personen), kunt u uw eigen programma samenstellen. U kunt zich hierbij laten leiden door verschillende mogelijkheden in rondleidingen, catering en activiteiten in het museum.

Groepsbezoeken zijn ook buiten de reguliere openingstijden mogelijk. De entreeprijs voor groepen bedraagt € 5,– p.p. Museumkaarthouders hebben bij een groepsbezoek gratis toegang. De leider van de groep dient deze tegelijk aan te bieden aan de kassa. Pinbetalingen zijn mogelijk.

Rondleiding, activiteiten, catering
Wij verzorgen een rondleiding van circa 1 uur.
U kunt tevens gebruik maken van de lesruimte voor een lezing of workshop.
In onze Kant-ine serveren we u graag vooraf of aansluitend een goed kopje koffie/thee met vlaai of een smakelijke lunch. U vindt bovendien in onze museumwinkel leuke herinneringen aan uw bezoek.
Zie onder arrangementen meer mogelijkheden.

Aanmelden en opvragen van informatie
via groepen@museumdekantfabriek.nl of via 077-3981650

 

 

 

Fietstocht

U kunt een mooie fietstocht aan uw bezoek koppelen. De tocht van 42 km loopt door diverse dorpen van de gemeente Horst aan de Maas. Tijdens de fietstocht treft u bij Theetuin De Roode Vennen (Broekhuizen) en bij grandcafé De Sevewaeg (Sevenum) twee mini-exposities van ons museum aan.

De folder Kantfabriek-fietsroute is voor € 2,- verkrijgbaar in het Museum, VVV-kantoor Horst, Theetuin De Roode Vennen (Broekhuizen) en De Sevewaeg (Sevenum).
Museum de Kantfabriek heeft een E-bike oplaadpunt.