Home Over ons Vrienden

Vrienden

De stichting 'Vrienden van Museum de Kantfabriek' stimuleert de belangstelling en de bloei van het museum. Dat doet zij bijvoorbeeld door:
· het mede mogelijk maken van de uitbreiding en verbetering van de collectie, van educatief materiaal en andere extra voorzieningen;
· het initiëren van activiteiten die een andere dimensie kunnen geven aan de exposities;

Wij zien vrienden als ambassadeurs van het museum. Op vertoon van de 'Vriendenpas' is de toegang tot het museum en de speciale extra activiteiten gratis.

Ook Vriend worden?

U kunt Vriend worden daar een jaarlijkse bijdrage van € 25,- en samen met partner voor €35,-

Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We sturen u graag een aanmeldingsformulier.