Cursussen / Workshops

Museum de Kantfabriek biedt een keur aan cursussen en workshops voor volwassenen en kinderen. Klik in de linkerkolom op ‘Cursusaanbod’ voor het lopende cursusprogramma.

Wij zijn ook altijd geïnteresseerd in nieuwe cursussen. Heeft u ervaring en vaardigheden op het gebied van textiel en wilt u dat graag overbrengen in de vorm van een cursus of workshop, leg dan contact met ons.

Zussendag, familiedag, kinderfeestje, vriendinnenuitstapje, personeelsuitstapje?

Museum de Kantfabriek organiseert met plezier een programma dat we volledig op uw wensen afstemmen. U kunt hierbij denken aan een workshop op maat in combinatie met een bezoek (eventueel met rondleiding) aan het museum. We verzorgen voor u de koffie met Limburgse vlaai en/of een lekkere lunch. We denken ook graag met u mee over een eventuele vervolgactiviteit in de omgeving.

Museumcafé’s

Elke vrijdagmiddag is er een gratis toegankelijk themacafé. De onderwerpen zijn:
Kantklossen, Breien, Quilten en Borduren. Lees meer »

Zakelijk vergaderen in een informele sfeer?

Een bespreking in een andere, informele omgeving doorbreekt patronen en kan leiden tot een effectiever resultaat. Denk eens aan onze Kant-ine of Instructielokaal voor een teamoverleg of vergadering! Voor informatie en aanmelden mail naar de Coördinator Cursussen van Museum de Kantfabriek of bel tijdens openingsuren 077-3981650.