Vrijwilligers

Museum de Kantfabriek wordt helemaal gerund door een groep vrijwilligers die in een gezellige, open sfeer de bezoeker een aangenaam bezoek garandeert. Ben jij op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Ben jij graag omgeven door mensen en wil je je vaardigheden, kennis en ideeën graag inzetten voor het maatschappelijk belang? Dan is Museum de Kantfabriek dé plek waar je jouw enthousiasme en energie kwijt kunt.

Jij kunt een van de radertjes zijn die de organisatie soepel laat lopen en die een bijdrage levert aan toekomstige ontwikkelingen. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd van harte welkom in het team.

Het overzicht van de diverse vacatures vindt je op de pagina Vacatures/Stages.

Heb je  interesse in dit mooie vrijwilligerswerk, maak dan eens een afspraak met Chris Jakobs of via info@museumdekantfabriek.nl. Binnenlopen op dinsdagmorgen of donderdagmorgen kan ook. We ontmoeten jou graag!

Vrijwilligers kunnen hier de bezettingsroosters vinden!

Inloggen als vrijwilliger