Home Nieuws Deuren weer open vanaf 5 september!

Deuren weer open vanaf 5 september!

Vanaf komend weekend zetten we onze deuren weer voor u open op zaterdag en zondag van 13.00 - 17.00 uur. We starten met een dubbelexpositie: 'Mensen met mogelijkheden' van Louka Rongen en 'Tasjes'. Op onze website vertellen we u er alles over.

Omroep Horst aan de Maas
De Omroep kwam een kijkje nemen in het museum en maakte een korte reportage. Tineke Geurts (hoofd wisselexposities) kijkt terug op de afgelopen maanden en geeft een doorkijkje naar de geplande exposities. Klik op de foto hieronder voor het artikel en het filmpje.

Plan uw bezoek
Fijn als u ons komt bezoeken. We adviseren u om in onze agenda een dag en tijd te reserveren. Dan weet u zeker dat u terecht kunt.

Berichten tips

Museum geopend!

Donderdag 3 september is het museum weer geopend, met de exposities 'Mensen met mogelijkheden' van Louka Rongen en 'Tasjes'.

Expositie Louka Rongen in de media

De VIA is een bijlage bij Dagblad de Limburger. Deze week met een interview met Louka Rongen over haar expositie 'Mensen met mogelijkheden'.

Textiel Festival Leiden uitgesteld

Textiel Festival Leiden 2020 is uitgesteld tot 12 t/m 15 mei 2021. Lees hier het persbericht.