Home Nieuws Nieuwe website voor de Textielbibliotheek

Nieuwe website voor de Textielbibliotheek

Met meer dan 12.000 boeken is de Textielbibliotheek de grootste uitleenbibliotheek van Nederland op het gebied van textiel en textiele handwerken. Een goede website mag daarbij niet ontbreken. Sinds 1 oktober is de website compleet vernieuwd.

Online functies verbeterd
Wie de nieuwe site bezoekt, merkt dat het zoeken is vergemakkelijkt en de verdiepende informatie per boek uitgebreid. Het hele proces van zoeken, betalen en bezorgen kan allemaal online worden afgehandeld.

Bezoek blijft mogelijk
Natuurlijk blijft het zoals vanouds mogelijk om tijdens openingstijden boeken te lenen in de Textielbibliotheek in Museum de Kantfabriek. Onze vrijwilligers zijn u graag van dienst!

De nieuwe website is tot stand gekomen door de grote inzet van afdelingshoofd Maria van Soest en haar team.

Berichten tips

Uit de serie VAN NUL TOT NU: Drie generaties boswachter Christiaens

Op 7 oktober is er weer een nieuw artikel verschenen in de serie in de VIA.

Uit de serie VAN NUL TOT NU: De (dwang)molens van Huijs Ter Horst

Lees hier het eerste artikel uit de serie in de VIA. Geschreven door Jac Christiaens van de Historische Kring Horst.

Wij doen mee met Rabo ClubSupport

Museum de Kantfabriek wil graag een nieuwe beamer aanschaffen, om de bezoekers een nóg mooiere museumbeleving te kunnen bieden. Steunt u ons?