Home Nieuws Tweedehands markt op zondag 20 oktober

Tweedehands markt op 20 oktober

Op zondag 20 oktober organiseren we een tweedehands markt in textiel en textielboeken. Dat doen we in samenwerking met ‘Merkwaardig’ (vereniging van liefhebbers van merklappen) en ‘LOKK’ (Landelijke Organisatie van Kant Kunst).

Tussen 11.00 en 16.00 uur worden allerlei textiele zaken aangeboden, zoals:

• garens, fournituren, stoffen, gereedschappen, borduurwerken en alles wat je aantreft bij een handwerkster. Deze markt vindt plaats in het Atelier van het museum én op het voorterrein.
  • tweedehands textielboeken en tijdschriften. Deze markt vindt plaats in het leslokaal van het museum.

De entree voor de markt is gratis. Voor museumbezoek geldt het normale entreetarief.
Houd u er rekening mee dat er contant moet worden afgerekend?

Berichten tips

Textiel Festival Leiden uitgesteld

Textiel Festival Leiden 2020 is uitgesteld tot 12 t/m 15 mei 2021. Lees hier het persbericht.

Lost connections in Dagblad de Limburger

Angela Janssens van Dagblad de Limburger bracht een bezoek aan ons museum. Ze bracht verslag uit van de dag dat er hard gewerkt werd aan...

Textiel Festival Leiden: 13 t/m 16 mei 2020

Boek nu alvast uw tickets voor het Textiel Festival Leiden.