Home Nieuws Tweedehands markt op zondag 20 oktober

Tweedehands markt op 20 oktober

Op zondag 20 oktober organiseren we een tweedehands markt in textiel en textielboeken. Dat doen we in samenwerking met ‘Merkwaardig’ (vereniging van liefhebbers van merklappen) en ‘LOKK’ (Landelijke Organisatie van Kant Kunst).

Tussen 11.00 en 16.00 uur worden allerlei textiele zaken aangeboden, zoals:

• garens, fournituren, stoffen, gereedschappen, borduurwerken en alles wat je aantreft bij een handwerkster. Deze markt vindt plaats in het Atelier van het museum én op het voorterrein.
  • tweedehands textielboeken en tijdschriften. Deze markt vindt plaats in het leslokaal van het museum.

De entree voor de markt is gratis. Voor museumbezoek geldt het normale entreetarief.
Houd u er rekening mee dat er contant moet worden afgerekend?

Berichten tips

‘MOP-UP 3’

Voor de derde maal geven we een podium aan graduates van kunstacademies. Dit jaar uit de plaatsen Maastricht, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam en Boxtel.

Textiel Plus Festival in Den Bosch

Museum de Kantfabriek is aanwezig tijdens het Textiel Plus Festival in Den Bosch.

Bezoek de Maakdagen van Crafts Council

Crafts Council Nederland organiseert op 28 en 29 september de jaarlijkse Maakdagen met inspirerende maakactiviteiten in musea en bibliotheken in heel Nederland. Zo ook in...