Home Nieuws Tweedehands markt op zondag 20 oktober

Tweedehands markt op 20 oktober

Op zondag 20 oktober organiseren we een tweedehands markt in textiel en textielboeken. Dat doen we in samenwerking met ‘Merkwaardig’ (vereniging van liefhebbers van merklappen) en ‘LOKK’ (Landelijke Organisatie van Kant Kunst).

Tussen 11.00 en 16.00 uur worden allerlei textiele zaken aangeboden, zoals:

• garens, fournituren, stoffen, gereedschappen, borduurwerken en alles wat je aantreft bij een handwerkster. Deze markt vindt plaats in het Atelier van het museum én op het voorterrein.
  • tweedehands textielboeken en tijdschriften. Deze markt vindt plaats in het leslokaal van het museum.

De entree voor de markt is gratis. Voor museumbezoek geldt het normale entreetarief.
Houd u er rekening mee dat er contant moet worden afgerekend?

Berichten tips

Museum geopend!

Donderdag 3 september is het museum weer geopend, met de exposities 'Mensen met mogelijkheden' van Louka Rongen en 'Tasjes'.

Expositie Louka Rongen in de media

De VIA is een bijlage bij Dagblad de Limburger. Deze week met een interview met Louka Rongen over haar expositie 'Mensen met mogelijkheden'.

Deuren weer open vanaf 5 september!

Vanaf komend weekend zetten we onze deuren weer voor u open op zaterdag en zondag van 13.00 - 17.00 uur. We starten met een dubbelexpositie:...