Home Nieuws Tweedehands markt op zondag 20 oktober

Tweedehands markt op 20 oktober

Op zondag 20 oktober organiseren we een tweedehands markt in textiel en textielboeken. Dat doen we in samenwerking met ‘Merkwaardig’ (vereniging van liefhebbers van merklappen) en ‘LOKK’ (Landelijke Organisatie van Kant Kunst).

Tussen 11.00 en 16.00 uur worden allerlei textiele zaken aangeboden, zoals:

• garens, fournituren, stoffen, gereedschappen, borduurwerken en alles wat je aantreft bij een handwerkster. Deze markt vindt plaats in het Atelier van het museum én op het voorterrein.
  • tweedehands textielboeken en tijdschriften. Deze markt vindt plaats in het leslokaal van het museum.

De entree voor de markt is gratis. Voor museumbezoek geldt het normale entreetarief.
Houd u er rekening mee dat er contant moet worden afgerekend?

Berichten tips

Textielfestival Leiden: 13 t/m 16 mei 2020

Boek nu alvast uw tickets voor het Textielfestival Leiden.

Werk mee aan Lost connections – Samen verbinden

Bent u handig met naald en draad en wilt u gezellig meewerken aan een groot project; 'Lost Connections' van Ellis Schoonhoven? U bent van harte...

Interview over expo door Omroep Horst aan de Maas

Dagblad de Limburger besteedde aandacht aan de onlangs geopende expositie. Lees hier het complete artikel.